fbpx
Сьогодні
16:10 01 Лип 2021

Стало відомо, кому АРМА передала в управління "трубу Медведчука"

"Укртранснафта" підписала із Агентством з розшуку і менеджменту активів (АРМА) договір на управління українською частиною нафтопродуктопроводу "Самара-Західний напрямок" терміном на 5 років.

Про це повідомляє пресслужба "Укртранснафти", передає ЕП.

"Відповідно до умов договору Укртранснафта має права та обов'язки щодо провадження господарської діяльності з транспортування, зберігання, перевалки на автомобільний та залізничний транспорт нафтопродуктів.

Також компанія зобов'язується впродовж 5 років забезпечувати не менше 1,1 млн грн щомісячного доходу держави від управління нафтопродуктопроводом", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "Укртранснафта" планує найближчим часом отримати усі передбачені законодавством України дозволи, погодження, згоди, свідоцтва, ліцензії та інші документи, необхідні для початку експлуатації та належного управління нафтопродуктопроводом.

"Укртранснафта" прийняла на тимчасове відповідальне зберігання об'єкти частини магістрального нафтопродуктопроводу "Самара – Західний напрямок" у лютому 2021 року.

"Компанія за власний кошт забезпечує охорону та утримання в належному стані об'єктів нафтопродуктопроводу, що розташовані на території України. Для управління нафтопродуктопроводом Укртранснафта створила у своїй організаційній структурі окремий департамент.

До його складу ввійшли працівники Укртранснафти і ТОВ "Прикарпатзахідтранс" – провідні спеціалісти з транспортування нафтопродуктів магістральними трубопроводами. Новий департамент підзвітний генеральному директорові Укртранснафти – Миколі Гавриленку", – додали в компанії.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: