fbpx
Сьогодні
20:30 30 Чер 2021

Відсторонення Вітренка: Наглядова рада Нафтогазу перенесла розгляд питання

За результатами засідання наглядової ради Нафтогазу, що відбулося 24-25 червня, розгляд питання щодо можливого відсторонення голови правління Юрія Вітренка перенесли на одне з наступних засідань.

Про це йдеться у заяві незалежних членів наглядової ради Нафтогазу, пише ЕП.

У наглядовій раді зазначили, що наголосили правлінню на необхідності правильного застосування всіх політик і процедур компанії, особливо у сфері прийняття на роботу та звільнення людей.

Крім того, рада звернулась до правління із вимогою переглянути внутрішні документи з питань комплаєнсу на предмет їхньої прийнятності та усунення прогалин, які можуть існувати.

Вітренко, натомість, запевнив, що перегляд стратегії та організаційної структури, який є основоположним компонентом затвердженої Дорожньої карти, буде завершений до 1 липня.

У пресслужбі Нафтогазу зазначили, що не мають наразі у своєму розпорядженні інформації від наглядової ради. Там нагадали, що, згідно статуту, "наглядова рада – це колективний орган, і офіційна позиція має бути підтримана усіма без виключення членами наглядової ради і поширюватись відповідним чином".

Як повідомляла Рубрика, ОАСК задовольнив заяву про забезпечення адміністративного позову прем'єра Дениса Шмигаля, зупинивши дію припису НАЗК по Юрію Вітренку до набрання законної сили рішення у справі за позовом Шмигаля.

Раніше повідомлялось, що прем'єр Денис Шмигаль хоче оскаржити припис НАЗК по голові правління "Нафтогазу" Юрію Вітренку – відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: