fbpx
Сьогодні
19:07 30 Чер 2021

Мураєв заявив, що передає управління каналу "Наш" трудовому колективу

Колишній нардеп, лідер партії "Наші" Євген Мураєв, заявив, що передає управління телеканалом "Наш" трудовому колективу.

Про це він оголосив в етері каналу, пише LB.ua.

"З п'ятниці я повністю передаю все управління телеканалу трудовому колективу, редакції колективу. Я перестаю займатися медіа менеджментом, бізнесом. Я хочу обговорити з усією країною ту формулу країни, яку бачу ", — сказав Мураєв.

На його думку, зараз Україна "знаходиться на порозі дуже неприємних подій".

"Я впевнений, що телеканал не відмовить надати нам площадку, в яких би містах ми не були. Приєднуйтесь, ми на порозі дуже неприємних подій. І якщо ми не зрозуміємо, що це треба міняти разом в рамках національного діалогу і громадянського миру, нас чекають дуже сумні наслідки", — додав Мураєв.

Раніше "Рубрика" писала, що 4 лютого Міністерство культури та інформаційної політики надіслало офіційного листа до адміністрації YouTube, аби ті заблокували підсанкційні телеканали.

Сьогодні, 24 квітня, усі три YouTube-канали телеканалів Медведчука було заблоковано.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на 5 років ввів санкції проти соратника Медведчука Козака та його телеканалів. Це рішення Зеленський назвав важким.

Окрім того, РНБО своїм рішенням заблокувала компанію, на яку зареєстровано 7 приватних бортів, включаючи і особистий літак Козака.

У відповідь ОПЗЖ заявила, що розпочинає процедуру імпічменту щодо Зеленського.

4 лютого Міністерство культури та інформаційної політики надіслало офіційного листа до адміністрації YouTube, аби ті заблокували підсанкційні телеканали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: