fbpx
Сьогодні
18:33 30 Чер 2021

Мангер і Левін лишаються в СІЗО до 28 серпня

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер та експомічник депутата Херсонської обласної ради Олексій Левін лишаються в СІЗО до 28 серпня.

Про це повідомили активісти Facebook-спільноти Хто замовив Катю Гандзюк?

Нагадаємо, що 17 червня відомій херсонській активістці Катерині Гандзюк виповнилося би 36 років.

Катерина Гандзюк упродовж життя вела активну громадсько-політичну діяльність, боролася проти "руської весни", збирала гроші переселенцям та допомогала розвивати спорт на селі.

Вона народилася 17 червня 1985 року у місті Херсон. Закінчила Херсонський державний університет та Київський національний економічний університет. У 2016 році навчалася в Національній академії державного управління при Президентові України. З 2003 року була активісткою партії "Батьківщина" та очолювала обласну громадську організацію "Батьківщина молода".

У 2004 році була активною учасницею Помаранчевої революції. А за два роки стала депутатом Херсонської облради. Була співзасновницею Агенції громадянської журналістики "МОСТ" та сайту most.ks.ua. Сайт став майданчиком, що висвітлював проблеми місцевої політики. Згодом сайт сконцентрувався на моніторингу державних закупівель.

У липні 2018 року її біля дому облили сірчаною кислотою – від опіків постраждало 30% тіла. Три місяці дівчину намагалися врятувати, але 4 листопада вона померла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: