fbpx
Сьогодні
16:45 30 Чер 2021

Apple відкрила офіційне представництво в Україні. У Мінцифрі прокоментували

English version here

Американська корпорація відкрила офіційне представництво в Україні та починає самостійно займатися ввезенням і розмитненням всіх своїх пристроїв.

Про це повідомляє UBR.

Тепер для українських партнерів змінюються умови роботи — ніхто з великих партнерів в Україні більше не зможе провозити «сірий» товар. Тепер же Apple буде контролювати не тільки ввезення, але і якість надаваних консультацій в магазинах офіційних реселерів.

До відкриття офісу великі торгові мережі мали право на ввезення певних обсягів продукції Apple, а для розрахунків з корпорацією вони взаємодіяли з дистрибʼютором «Асбіс». Генеральний директор «Асбіс-Україна» Віталій Мельниченко заявив, що дистрибʼютор продовжить займатися продукцією Apple.

Найближчим часом Apple може відкрити в Україні фірмову ритейл-мережу. У той же час є вірогідність появи раніше недоступних в Україні сервісів компанії.

Тим часом міністр цифрової трансформації Михайло Федоров прокоментував відкриття представництва.

"Сьогодні Apple офіційно відкрила офіс в Україні. Тепер компанія буде безпосередньо ввозити техніку в Україні та контролювати магазини офіційних дилерів. Це важлива новина. Відкриття офісу Apple посилить наш імідж на міжнародній арені та в перспективі буде сприяти залученню нових інвестицій", – переконаний Федоров.

Раніше повідомлялося, що Apple додала українську мову до своєї служби підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: