fbpx
Сьогодні
10:28 28 Чер 2021

День Конституції України: привітання президента та командувача об'єднаних сил ЗСУ

Фото УНІАН

Сьогодні, 28 червня, Україна відзначає 25-ту річницю прийняття Конституції.

З нагоди цього свята Президент України Володимир Зеленський та Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв записали привітання для українців, передає Рубрика.

"Конституції України – 25! Вона молода, але зріла й мудра. Вона демократична й людиноцентрична, адже третина її статей присвячена правам і свободам людини та громадянина. Конституція – символ нашої держави, історії та незалежності! Щиро вітаю всіх нас із цим особливим святом!", – написав Зеленський  у Твіттері.

Привітання генерал-лейтенанта Сергія Наєва розмістили на сторінці Командування об'єднаних сил ЗСУ у Фейсбук:

"Дорогі друзі – бойові побратими!  Прийміть щирі вітання з визначним державним святом – Днем Конституції України!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави та спираючись на багатовікову історію українського державотворення, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної країни як повноправної учасниці світового співтовариства.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності нашої держави. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

У непростий для нашої держави час, ми як ніколи повинні зрозуміти значимість Основного Закону та осмислити відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів. Це забезпечить кожному з нас свободу і можливість самореалізації.

Тож з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України від усієї душі зичу всім Вам міцного здоров'я, щастя, добра та подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. Слава Україні! Разом переможемо!".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: