fbpx
Сьогодні
21:03 27 Чер 2021

Україна та Світовий банк уклали угоду на $350 мільйонів

English version here

Кабінет Міністрів України та Світовий банк уклали угоду на суму 350 млн доларів.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Уряд та Світовий банк уклали угоду на суму 350 млн доларів. Кошти будуть спрямовані на розвиток економіки в період пандемії, соціальну підтримку вразливих верств населення й на посилення державних інституцій", – заявив очільник уряду.

Як ідеться в повідомленні на Урядовому порталі, укладання Угоди про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку для системного проєкту "Перша позика на політику розвитку у сфері економічного відновлення" на суму 350 млн доларів США відбулося у присутності Прем'єр-міністра України.

Угоду підписали міністр фінансів України Сергій Марченко та старший менеджер портфелю проектів Світового банку в Україні Клавдія Максименко.

"Завдяки цим коштам ми зможемо реалізувати системні проекти для справедливого розвитку ринку землі, продовжити реформу газового сектору, а також зміцнити кредитний ринок. Відновлення економічного зростання та модернізація української економіки в умовах пандемії потребує особливих політик та ресурсів. І ми вдячні, що саме зараз наші партнери зі Світового банку допомагають Україні та українському народу", — підкреслив Шмигаль.

Він подякував спеціалістам Світового банку, які залучені до реалізації різних проектів в Україні, та висловив впевненість, що плідний діалог та співпраця між Україною та Світовим банком надалі розвиватиметься.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: