fbpx
Сьогодні
15:41 27 Чер 2021

Мінкульт прибрав Кіркорова зі списку осіб, що загрожують нацбезпеці України

Міністерство культури та інформаційної політики України прийняло рішення виключити Філіпа Кіркорова зі списку осіб, що загрожують нацбезпеці України. Така дія відбулася згідно зі зверненням СБУ.

Про це повідомили на сайті МКІП.

"Відповідно до нового листа Служби безпеки України, з проханням відізвати попередній лист щодо включення Філіпа Кіркорова з попереднього переліку осіб, що загрожуть національній безпеці України, – МКІП виключає Кіркорова з цього списку", – інформували у Мінкульті.

Також там зазначають, що про причини включення, так і причини виключення осіб зі списку СБУ у своїх листах до МКІП не зазначає.

Нагадаємо, 23 червня стало відомо, що російського співака Філіпа Кіркорова внесли до переліку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України.

У СБУ заявляли, що така рекомендація була направлена через його підтримку російської окупації Криму.

Кіркоров називав український Крим "російським" та незаконно відвідував півострів. У російського співака також є звання Народного артиста України (присвоєне 3-м президентом Віктором Ющенком у 2008 році).

Також нагадаємо, що нещодавно у Києві був концерт російського репера Басти, який незаконно відвідував Крим і донедавна так само був під забороною на в'їзд до України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: