fbpx
Сьогодні
13:53 27 Чер 2021

Фукс розповів, як змінилося його життя після впровадження щодо нього санкцій РНБО

Бізнесмен Павло Фукс, який знаходиться під повним санкційним пакетом від РНБО як олігарх, розповів про те, як змінилося його життя.

Це він зробив на телеканалі "Україна 24".

Він розповів, що був шокований через впровадження санкцій й навіть не може оплатити комунальні послуги.

"Ти не розумієш, живеш в якійсь новій реальності. Ти розумієш, що це повний пакет. Мені зараз мої юристи показують, що я навіть не можу купити SIM-карту від телефону, заплатити за електрику. Я поки не розумію, як з цим всім боротися. Я був шокований, але потихеньку відходжу", – розповів він.

Фукс додав, що наразі тільки прочитав підписаний президентом указ про санкції й невдовзі збирається проводити консультації зі своїми юристами з цього приводу.

"Повний пакет, який я бачив до цього — такі ж санкції й у мене. Заблоковані всі картки кредитні, активи, рахунки. Все зупиняється, вся моя інвестиційна діяльність… все зупиняється", — сказав він.

За словами Фукса, головна претензія до нього — нібито російське громадянство.

До мене є конкретна претензія з боку нашої держави про те, що я є громадянином Росії. На базі цього пан Данилов висловлювався неодноразово. Що спочатку компанії, які мені приписують, до яких я не маю відношення. Я якихось із них розглядав ліцензії, мені цікаво було їх купити, але я до них відношення не маю. Мене прив'язали та написали як громадянина РФ. До мене претензія, що я є громадянином Росії. Я вчора пізно ввечері направив до СБУ, МВС, РНБО і президента листа з документами, які показують, що це брехня, це сфабриковані документи, які пан Данилов взяв у своїх друзів, знайомих. Я вже підготувався, взяв матеріал з собою, документи", — сказав він.

Як писала "Рубрика", 18 червня РНБО запровадила санкції проти олігархів Фірташа та Фукса, а вже 24 червня президент України Володимир Зеленський увів у дію відповідне рішення власним підписом.

Павло Фукс санкцій проти себе не визнає та заявляє, що збирається йти до суду.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: