fbpx
Сьогодні
19:09 26 Чер 2021

У Зеленського заявили, що слова президента щодо спецоперації проти вагнерівців "перебрехали"

В Офісі президента Володимира Зеленського стверджують, що його слова щодо спецоперації проти бойовиків російської ПВК Вагнера під час інтерв'ю 1+1 «перебрехали».

Про це у коментарі НВ сказав радник глави ОПУ Михайло Подоляк.

«У нас дуже популярна банальна технологія — перекрутити сказане. Щодо "вагнерівців" президент сказав три конкретні і об'єктивні речі. Перше: якщо це і була спецоперація, то вона повинна була носити дискредитуючий характер і продумана була у РФ. Друге: після затримання у Білорусі людей, які мали відношення до війни на Донбасі, президент зажадав від Лукашенка їх екстрадиції. Третє: потрібно адекватно дивитися на навколишній світ і не жити у пропагандистських фантазіях», — заявив він.

За словами Подоляка, інформація про зрив спецоперації всього лише «конспірологічний детектив».

«Зеленський говорив в інтерв'ю Наталії Мосейчук про телефонну розмову з Олександром Лукашенко, яка відбулася 5 серпня 2020 року і була присвячена темі затриманих суб'єктів, що мали відношення до подій на Донбасі… Як відомо, вагнерівці були затримані у Білорусі ще 29 липня, тобто значно раніше розмови між президентом Зеленським і Лукашенком, яка відбулася лише 5 серпня», — підкреслив представник ОПУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: