fbpx
Сьогодні
Новини компаній 19:37 26 Чер 2021

Магазини КОЛО стали мережею №1 в Україні за темпами зростання

English version here

Магазини КОЛО стали мережею №3 в Україні за кількістю магазинів та першою за темпами зростання

Про це повідомив співзасновник мережі магазинів КОЛО та член ради директорів BGV Group Сергій Войцеховський.

"Ми відкрили одночасно 4 нових магазини КОЛО! Стали мережею №3 в країні за кількістю магазинів (у нас їх зараз 254) і мережею №1 за темпами зростання! Все це зробили менш ніж за 3,5 роки! Не зупиняємося", – відзначив він.

Перший магазин "КОЛО" був відкритий в травні 2017 року. Зараз працює вже понад 250 магазинів в різних куточках Києва, Київської області та Одесі. В амбіційних планах відкрити близько 3500 магазинів "КОЛО" по всій Україні, йдеться на сайті магазину.

Магазини "КОЛО" найчастіше розміщуються на першому поверсі житлових будинків в спальних районах міста або окремою будівлею неподалік від багатоквартирних будинків.

В магазині "КОЛО" є всі продукти першої необхідності.

Магазини КОЛО також відомі тим, що там завжди можна приготувати і взяти каву з собою. А віднедавна каву КОЛО можна зробити ще смачнішою, додавши до неї безкоштовний сироп на вибір. Розширився і асортимент продукції магазинів КОЛО. Зокрема з'явилися новинки "для гурманів" – сири, ковбаси, м'ясні вироби, вина, а також лінійка готової їжі та справжні французькі круасани з різними начинками власного імпорту мережі КОЛО. 

Як повідомлялося, мережа магазинів "КОЛО" планує відкрити до кінця року не менше 100 нових магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: