fbpx
Сьогодні
13:55 25 Чер 2021

Разумков заявив, що вважає себе членом команди Зеленського і йти у відставку не збирається

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що залишається в команді Президента України Володимира Зеленського і продовжує виконувати зобов'язання, які брав на себе під час виборчої кампанії.

Про це він сказав під час пресконференції на тему: "Парламентаризм. Конституція. Незалежність", повідомляє Укрінформу.

"Я працюю на своєму напрямку, я є членом команди, я сподіваюся, що я ефективно виконую всі ті функції, всі ті зобов'язання, які я на себе брав під час ще виборчої кампанії, коли спілкувався з багатьма із вас", – сказав Разумков, відповідаючи на запитання, чи не думав він покинути команду Президента Володимира Зеленського і чи асоціює себе з цією командою.

Він додав, що продовжує працювати і вважає себе членом команди Зеленського.

"Я продовжую працювати, я вважаю себе членом команди. Я вже відповідав на питання, як вона будувалася, ті принципи, з якими ми всі сьогодні сюди прийшли. І ті обіцянки, які ми давали. Мені здається, що своїм я не зрадив, тому точно в команді залишаюся", – підкреслив Разумков.

Він також зазначив, що в інших проектах на сьогодні участь не бере, бо у нього немає ні часу, ні бажання.

"Я сьогодні не займаюся будівництвом ніяких політичних проектів. Ніяких. Мені дуже смішно читати іноді телеграм-канали, пов'язані з тими чи іншими особистостями, хто що робить. Видавати бажане за дійсне – це добре, але не ефективний процес. В інших проектах на сьогоднішній день не беру", – сказав Разумков.

Також він в черговий раз запевнив журналістів у тому, що має нормальні робочі відносини з главою держави і представниками Офісу Президента. Якщо ж говорити про чутки про те, що в ОПУ планують змінити голову ВР, зазначив Разумков, то він особисто у відставку йти не планує, а звільнити Голову Верховної Ради може тільки парламент.

"Там є така спеціальна процедура. Це право Верховної Ради України, завжди я дотримуюся регламент. У будь-якому випадку, в тому числі, і в цьому буду його дотримуватися. Якщо буде таке рішення – добре, але поки таких ініціатив від народних депутатів не надходило" , – сказав Разумков.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: