fbpx
Сьогодні
13:33 25 Чер 2021

Кабмін та Світовий банк уклали угоду на 350 млн доларів для економічного відновлення України

Кабінет Міністрів України та Світовий банк уклали угоду на суму 350 млн доларів.

Як передає Рубрика, про це у Телеграм повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Уряд та Світовий банк уклали угоду на суму 350 млн доларів. Кошти будуть спрямовані на розвиток економіки в період пандемії, соціальну підтримку вразливих верств населення й на посилення державних інституцій", – написав очільник уряду.

Як ідеться в повідомленні на Урядовому порталі, укладання Угоди про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку для системного проєкту "Перша позика на політику розвитку у сфері економічного відновлення" на суму 350 млн доларів США відбулося у присутності Прем'єр-міністра України.

Угоду підписали міністр фінансів України Сергій Марченко та старший менеджер портфелю проектів Світового банку в Україні Клавдія Максименко.

"Завдяки цим коштам ми зможемо реалізувати системні проекти для справедливого розвитку ринку землі, продовжити реформу газового сектору, а також зміцнити кредитний ринок. Відновлення економічного зростання та модернізація української економіки в умовах пандемії потребує особливих політик та ресурсів. І ми вдячні, що саме зараз наші партнери зі Світового банку допомагають Україні та українському народу", — підкреслив Шмигаль.

Він подякував спеціалістам Світового банку, які залучені до реалізації різних проектів в Україні, та висловив впевненість, що плідний діалог та співпраця між Україною та Світовим банком надалі розвиватиметься.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: