fbpx
Сьогодні
18:54 24 Чер 2021

Зеленський ввів у дію санкції РНБО щодо Фірташа, Фукса та ще 848 осіб

Фото ОП

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони від 18 червня щодо запровадження санкцій проти Дмитра Фірташа, Павла Фукса й ще 536 фізичних осіб та 540 компаній.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

"Підтримати внесені Службою безпеки України пропозиції щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", – зазначається у рішенні РНБО.

Крім того, іншим указом введено в дію рішення Радбезу щодо застосування санкцій проти 312 фізичних осіб та 103 юридичних осіб відповідно до пропозиції Кабінету Міністрів.

Рада національної безпеки і оборони на засіданні 18 червня прийняла рішення запровадити санкції проти Дмитра Фірташа та Павла Фукса.

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу заявив, що Радбез продовжив санкції, запроваджені 21 червня 2018 року, щодо всіх юридичних та фізичних осіб, які були внесені до списку. Указом Президента від 21 червня 2018 року було введено в дію рішення РНБО щодо запровадження економічних та інших обмежувальних санкцій стосовно 1759 фізичних осіб та 786 юридичних осіб терміном на три роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: