fbpx
Сьогодні
13:29 24 Чер 2021

Сервіс Bolt з’явився в Ужгороді

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt запускає свій сервіс в Ужгороді.

«Ми активно розширюємо географію присутності Bolt і хочемо, щоб якомога більша кількість українців отримала доступ до нашого сервісу. Ужгород ― двадцять перше українське місто, де тепер можна замовляти швидкі, доступні та комфортні поїздки Bolt. Я неабияк радію цій події ще й тому, що Ужгород є моїм рідним містом. Для мене стало символічним, що саме він відкрив відлік нового десятка українських міст на європейській мапі Bolt», ― коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Компанія Bolt приготувала знижки до 50% для нових користувачів. Так, мінімальна вартість першої поїздки в Ужгороді становитиме 19 грн. Користувачі, які порекомендують сервіс Bolt своїм друзям, зможуть взяти участь в акції «Приведи друга ― отримай знижку на поїздку». Щоб скористатися пропозицією, потрібно запросити друга зареєструватися в сервісі Bolt. Як тільки друг здійснить свою першу поїздку, користувач отримає промокод на знижку. Детальніше з умовами акції можна ознайомитися тут: https://blog.bolt.eu/uk/promo-code/.

«Як уродженцю Ужгорода мені добре відомі його культурні особливості й місцевий колорит. Разом із регіональною маркетинг-командою ми підготували адаптовану кампанію з використанням локального гумору і діалектних слів у пуш-повідомленнях і розсилках. Ми хочемо сказати нашим користувачам, що для нас важливо бути "на одній хвилі" з ними», ― коментує маркетинг-директор компанії Bolt у країнах Східної Європи та СНД Сергій Костя. 

В Ужгороді активні три категорії: Bolt, Comfort і Isolated. Авто категорії Isolated обладнані спеціальною перегородкою між водієм і пасажирами. Це рішення дозволяє знизити ризик поширення інфекцій в салоні авто. Категорія Isolated є особливо актуальною під час пандемії COVID-19.

Компанія Bolt уже понад три роки активно працює в Україні. Наразі сервіс замовлення поїздок Bolt доступний в 21 українському місті. Компанія також постійно розширює перелік своїх послуг. Наприклад, торік у Львові з'явилася категорія Kids із авто, які обладнані спеціальними кріслами для безпечного перевезення дітей. А у Львові та в Одесі ― категорія Business із авто підвищеного комфорту для ділових поїздок і зустрічей.

У додатку Bolt також можна скористатися сервісом прокату електросамокатів. Після успішного запуску послуги минулого літа в Києві сервіс запрацював також у Львові й Одесі.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: