fbpx
Сьогодні
20:35 23 Чер 2021

У Зеленського знайшли заміну Мендель, — ЗМІ

Новим прессекретарем президента Володимира Зеленського стане телеведучий Сергій Никифоров, який зараз працює на каналі «Україна 24» Ріната Ахметова.

Про майбутнє кадрове рішення повідомили «Українська правда» і «НВ» з посиланням на джерела в оточенні президента.

Раніше повідомлялося, що на посаду, яку раніше займала Юлія Мендель, розглядаються кандидатури Сергія Никифорова і речника Міністерства закордонних справ Олега Ніколенка. Джерела на Банковій говорили, що для ВП важливо, щоб майбутній прессекретар «не грав в політику», не використав посаду для побудови власного бренду, озвучував узгоджені меседжі без імпровізації, коректно поводився з журналістами та знав, як працювати з медіа.

За даними «УП», також на Банковій придивлялися до Василя Голованова. Він також працює на каналі Ахметова, а в 2018-2020 роках був генпродюсером телеканалу NewsOne, який належав Євгену Мураєву, а потім – Тарасу Козаку. Після введення санкцій РНБО робота каналу заблокована.

Сергію Никифорову 35 років. З грудня 2019 року він працює на телеканалі «Україна 24», веде ранкове шоу «Ранок чемпіонів з Талою Калатай» і випуски новин.

До цього Сергій Никифоров тривалий час працював на каналі Eutonews, в тому числі в його штабі в Ліоні. З 2007 по 2011 рік був кореспондентом «Першого національного», змінивши перед цим кілька робіт: криворізький канал «Рудана», «К1» і «24 канал».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: