fbpx
Сьогодні
11:16 23 Чер 2021

Центр вакцинації у Києві цього тижня працюватиме чотири дні

Фото: "Громадське радіо"

Центр вакцинації проти COVID-19, що створено у Києві на базі Міжнародного виставкового центру, працюватиме  24-27 червня з 10:00 до 17:30.

Про це повідомили в КМДА, передає УНН.

"Ми постійно аналізуємо перебіг вакцинальної кампанії і цього тижня пропонуємо такий графік роботи: з четверга, 24 червня, до неділі, 27 червня, повний робочий день — із 10:00 до 17:30. Вакцинація відбуватиметься за попереднім записом через додаток "Дія" та портал Helsi.me", — пояснила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

Запис на щеплення 24-27 червня у Центрі вакцинації проти COVID-19 уже доступний у сервісі Helsi.me.

"Підтвердження запису буде надіслано у смс. Його потрібно показати при вході до пункту вакцинації разом із попередньо зареєстрованою заявкою на щеплення у додатку "Дія". Також необхідно взяти паспорт та ідентифікаційний код", – пояснила директор департаменту охорони здоров'я Києва Валентина Гінзбург.

За словами Ганни Старостенко, минулого тижня, 17 червня, у Києві, як і в Україні, вакцинувалася рекордна кількість людей: щеплення отримали майже 14 тисяч осіб.

Загалом же у Центрі від початку його створення вакцинувалися практично 20 тисяч людей.

Заступниця голови КМДА також нагадала, що нині у місті триває вакцинація освітян, медичних та соціальних працівників, учасників ООС, а також осіб 65 років та старших.

Рубрика:
Здоров'я Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: