fbpx
Сьогодні
09:56 23 Чер 2021

Стало відомо, коли покращиться ситуація з "пиловою бурею" у Києві

Ситуація з "пиловою бурею", яку спостерігали у Києві 22 червня, покращиться до середини ночі 24 червня, проте залишкові явища переміщення пилових частинок можуть спостерігатися ще деякий час.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій з посиланням на Укргідрометцентр.

"22 червня у Києві зафіксовано погіршення метеорологічної видимості. Дана ситуація не несе загрози життю і здоров'ю громадян. Ситуація покращиться до середини ночі, проте залишкові явища переміщення пилових частинок будуть спостерігатися ще деякий час", – йдеться у повідомленні.

За даними Укргідрометцентру, "пилову бурю" спричинило видування у південних районах Росії значної кількості ґрунту та переміщення повітряних мас на територію України, а також посилення вітру до 20 м/с та підвищення вологості у столиці.

Як повідомляла Рубрика, 22 червня кияни скаржилися на пил у повітрі і викладали знімки "піщаної бурі", але показники повітря були в межах норми, рятувальники не мали інформації про надзвичайні погодні явища.

Пізніше управління екології та природних ресурсів КМДА повідомило, що над Лівобережною частиною України зафіксували пилову бурю "Астраханський суховій".

Рубрика:
Екологія Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: