fbpx
Сьогодні
17:02 23 Чер 2021

В Україні створили добірку мотивуючих екошаблонів

17 шаблонів на екотему створила команда онлайн-платформи Crello разом із соціальним проєктом «Україна без сміття». Будь-який із них можна завантажити на платформі Crello, ввівши пошукове слово «nowaste».

Про це розповіли автори проєкту.

Ця соціальна колаборація — спосіб не тільки заохотити людей до відповідального споживання, а й створити пізнавально-розважальний контент у вільному доступі, аби кожен охочий міг легко розповісти про екопроблеми, що його хвилюють. За словами Crello, на їхній платформі за запитом «еко» вже зараз є майже 1000 доступних шаблонів, і команда дизайнерів продукту планує й надалі випускати колекції шаблонів для інфографіки, публікацій в соцмережах, постерів та ін. на цю тему.

екошаблони

На думку організаторів, що більше з'являтиметься якісного пізнавального контенту на екотему, то меншатиме кількість сміття на вулицях, бо підвищення рівня екообізнаності — один із ключів вирішення проблем довкілля. Адже близько 1 кг відходів щодня утворює кожен українець, а щороку використовує до 500 поліетиленових пакетів.

екошаблони

«Ніколи не знаєш, як одне твоє сторіс, скажімо, про шкоду пластикових соломинок вплине на фоловерів, які могли просто не задумуватися про таке. Найкраще в цій соціальній колаборації — легкість створення контенту та зрозумілі, легкі для запам'ятовування меседжі. Хороше сторіс на екотему може створити і першокласник, і його бабуся», — Анна Яблучна, комунікаційна менеджерка УБС.

екошаблони

Шаблони, створені в межах цього соціального проєкту, можна як завгодно редагувати й використовувати в будь-якій точці світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: