fbpx
Сьогодні
Рішення 08:48 23 Чер 2021

Компанія додатку для знайомств Bumble закрилась на тиждень, щоб "вигорілі" на роботі працівники змогли відпочити

Компанія Bumble, яка керує однойменним додатком для знайомств, заявила, що закриває усі свої офіси на тиждень, щоб дати відпочити працівникам, які відчувають емоційне вигорання.

Керівництво компанії порадило близько 700 своїм співробітникам по всьому світу відволіктися від роботи та присвятити час собі, пише BBC.

Ще у квітні у Bumble анонсували, що всі працівники отримають у червні оплачувану відпустку на тиждень.

Щоправда, кілька працівників служби підтримки клієнтів все ж працюватимуть на випадок виникнення проблем із додатком, однак пізніше вони також отримають можливість відпочити.

У компанії повідомили, що засновниця Bumble (та співзасновниця Tinder) Уітні Вулф Херд ухвалила рішення про відпочинок для всіх працівників, після того, як помітила колективне емоційне вигорання.

Під час карантину цей додаток для знайомства набув популярності, а кількість користувачів значно збільшилась. Так, кількість підписників у додатках Bumble і Badoo, якими володіє компанія Bumble Inc. за перший квартал 2021 року зросла на 30% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Унаслідок цього, для співробітників компанії робота була дуже напруженою.

Як зазначає видання Statesman, станом на 2018 рік 85% персоналу Bumble становили жінки. Для того, щоб працівники мали більше бажання працювати, засновниця Bumble відкрила стилізовані офіси зі спеціальним «баром для мам», де жінки можуть вільно годувати груддю дітей. Працівники можуть обирати свій робочий графік, окрім того, для економії часу та грошей їм пропонують послуги перукаря та манікюру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: