fbpx
Сьогодні
15:22 20 Чер 2021

Українка з Івано-Франківська сфотографувала Біллі Айліш для відомого американського журналу

Українська фотографиня Яна Яцюк зняла 19-річну американську співачку Біллі Айліш для обкладинки іменитого глянцю Rolling Stone.

Як повідомляє 24 канал, Яна Яцюк народилася в місті Івано-Франківськ, а згодом переїхала до Лос-Анджелеса, де зараз працює професійним фотографом.

"Дівчина на вершині світу з твоєю скромністю і добротою заслуговує всього цього і набагато більшого", – написала фотографиня щодо Айліш.

Яна Яцюк сфотографувала обличчя Біллі Айліш крупним планом. Візажисти зробили природний макіяж, стилісти вклали рівно волосся та одягнули відому виконавицю у шифонову білу сорочку.

Раніше Яна проводила зйомки з актрисами Аною де Армас, Реджиною Кінг, дівчатами з групи HAIM та іншими американськими знаменитостями

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений BILLIE EILISH (@billieeilish)

Новий номер присвячений виходу нового альбому Біллі Айліш Happier Than Ever, реліз якого призначено на липень.

"Я не знаю, як це пояснити, але всі пісні в альбомі здаються певним часовим відрізком, в якому я їх створювала. Це так кумедно, що у всі інші будуть згадувати певні моменти, пов'язані з ними, які будуть відрізнятися від того, що тоді відчувала я. Це така дивна річ. Але я до біса люблю це. Ось чому я роблю музику. Саме для цього", – заявила Біллі.

На сторінках журналу співачка з'явилася в нестандартному платті-комбінації Gucci, кардигані Helmut Lang, сорочці Burberry і кофті Ralph Lauren.

Рубрика:
Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: