fbpx
Сьогодні
11:30 20 Чер 2021

У Байденів померла одна з їх собак

У Білому домі повідомили про смерть одного з собак Джо Байдена, німецької вівчарки Чемпа, який прожив з родиною Байденів 13 років.

Про це повідомляє CNN.

Чемп помер у родинному помешканні у Вільмінгтоні у штаті Делавер.

"З прикрістю повідомляємо про те, що сьогодні пішов наш улюбленець, німецька вівчарка Чемп. Він був нашим постійним цінним компаньйоном останні 13 років і його любила уся родина Байденів", – розповіли Джо Байден та перша леді Джилл Байден у спільній заяві.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Чемпу був один місяць, коли Джо Байден взяв його з розплідника у Пенсильванії – невдовзі після того, як у 2008 році став обраним віцепрезидентом, а Барак Обама – обраним президентом. Так домовилося подружжя Байденів у разі перемоги Барака Обами на виборах. Байден тоді розповідав, що німецькі вівчарки – його улюблена порода.

Другий пес Байденів, Мейджор, з'явився на 10 років пізніше – значною мірою для того, щоб старіючому Чемпу було веселіше.

Останнім часом стан здоров'я пса погіршився, переважно у зв'язку з поважним віком.

"Він любив лягти у нас біля ніг біля каміну увечері, порадувати своєю присутністю під час зустрічей та лежати на сонці у саду Білого дому. У молодші дні йому подобалося ганятися за м'ячами від гольфу на галявині перед Військово-морською обсерваторією або наздоганяти наших онуків, коли вони бігали на задньому дворі у Делавері", – додають Байдени.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: