fbpx
Сьогодні
12:23 20 Чер 2021

Фронтмен гурту "Антитіла" розповів, як бере участь у догляді за дітьми

У День батька лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як поєднує роль лідера одного із найпопулярніших рок-гуртів України із відповідальною роллю батька, і які обов'язки взяв на себе в родині.

Про це пише НВ, передає "Рубрика".

"В нашій родині паритет. Ми з дружиною обидвоє артисти, які зайняті кожен день, багато, в тому числі на зйомках, на гастролях і активно здійснюємо свою творчу діяльність. Тому в нашій сім'ї дуже важливо, щоб ми могли підмінити один одного у будь-яких справах. Саме так і стається.

Якщо Олена десь у від'їзді, якщо її немає вдома, то я можу виконувати будь-які хатні справи і так само виконую все те, що стосується догляду за дітьми: починаючи від дрібничок, як змінити памперс чи нагодувати нашу найменшеньку Марійку, закінчуючи тим, що я можу робити домашнє завдання з дітьми, відвозити їх на тренування і робити генеральне прибирання у нашій квартирі.

Навіть, коли наша мама вдома, я все одно беру частину обов'язків на себе: я читаю дітям на ніч книги, вкладаю спати. Наприклад, останній тиждень саме я сплю біля Марійки, годую її вночі, заколисую та прокидаюся разом з нею вранці.

Я вважаю, що це нормальний сімейний баланс і саме так повинно бути у сім'ях, які несуть паритетну відповідальність за виховання і спільний побут", – розповів Тополя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: