fbpx
Сьогодні
16:25 20 Чер 2021

"Успіх не має вікових обмежень": Forbes представив перший список успішних жінок старше 50 років

Фото: Forbes

Forbes опублікував свій перший список 50 Over 50. До нього ввійшли жінки старше 50 років, які доводять, що успіх не має вікових обмежень.

У списку згадуються жінки старше 50, 60, 70 та 80 років.

Серед них – віцепрезидентка США Камала Гарріс, директорка мережі банків Citigroup Джейн Фрейзер, засновниця онлайн-магазину люксових брендів The RealReal Джулі Вейнрайт, а також генеральна менеджерка бейсбольної команди Miami Marlins Кім Інг.

«Люди мають самостійно встановлювати собі часові обмеження, і вони не повинні дотримуватися чужого погляду щодо того, як має бути. Важливим є тільки те, що працює для них», – каже 81-річна спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі, яка також увійшла до списку.

Як зазначають у виданні, 50 Over 50 відзначає жінок, які не дозволяють очікуванням суспільства диктувати часові межі для їхнього кар'єрного росту. Вони відкидають загальноприйняту думку, що найкращі роки вже позаду.

Список формували на основі трьох основних критеріїв: досягнення після 50 років, фінансовий успіх і піклування про інших. Рейтинг серед 10 тисяч заявок сформували виконавча директорка Grameen Андреа Юнг, дизайнерка Діана фон Фюрстенберг і засновниця Act One Дженіс Брайант Хауройд.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Forbes (@forbes)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: