fbpx
Сьогодні
10:05 19 Чер 2021

Скована пара з Харкова зняла ланцюг, однак світовий рекорд вони встановили

Харків'яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова, які cкувалися ланцюгом на День закоханих, встановили світовий рекорд, проживши пліч-о-пліч 123 дні. Проте пара вирішила розійтися і припинити стосунки.

Про це  повідомила керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова, пише Укрінформ.

Ланцюги з пари зняли 17 червня поблизу скульптури Єднання на Дніпровській набережній у Києві – там, де й одягли. Сертифікат молоді люди отримали у номінації "Найтриваліший період перебування пари, закутої в ланцюги".

"Ми провели експертизу – в світовій практиці взагалі не було нічого навіть приблизно схожого. Тому ми зареєстрували цей світовий рекорд і вручили їм відповідний сертифікат", – сказала Вєтрова.

Вона наголосила, що попри безліч негативних реакцій у соціальних мережах, фахівці Нацреєстру вважають досягнення пари вражаючим та унікальним досвідом.

"Ми, працюючи з різноманітними досягненнями, розуміємо, що це надкрутий експеримент, на який досі ніхто не наважувався. Його пройти надзвичайно складно. І ніхто цього від них не очікував. Ми сковували їх спочатку на 2 тижні, потім вирішили з ними, це буде місяць, потім думали, що на двох місяцях це все завершиться. Ця пара змогла перебороти всі побутові труднощі, психологічні, труднощі, які нам важко уявити. Є дуже багато скептиків, люди пишуть негативні коментарі й скочуються до обговорення якихось побутових речей. По цьому психологічному експерименту взагалі дисертацію можна захистити", – вважає Вєтрова.

Однак Вікторія та Олександр зрештою вирішили припинити свої стосунки.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений користувачем @sashaplusvika

"Те, що вони розійшлися, звичайно, шкода. Ми вже хотіли розімкнути ці ланцюги в РАЦСі під час укладання офіційного шлюбу. Ми на це розраховували. Але вони розійшлися дуже інтелігентно, подякувавши один одному за терпіння, за дружбу, за підтримку під час цих 123 днів", – сказала Вєтрова.

Про розставання Вікторія та Олександр повідомила 16 червня, напередонні зняття ланцюгів, у своїх соціальних мережах. За їх словами, Вікторія переїздить до іншої області.

Раніше Рубрика писала, чому прикувати себе до партнера – це небезпечно.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: