fbpx
Сьогодні
17:54 19 Чер 2021

"Російський фейк": Таран спростував інформацію про замороження США військової допомоги Україні

Міністр оборони (Міноборони) України Андрій Таран назвав інформацію про замороження США військової допомоги Україні російським фейком.

Про це повідомляє Міноборони.

За його словами, подібні чутки – елемент інформаційної війни Росії проти України.

"Не дивно, коли так звані "ЗМІ" держави-агресора відпрацьовують завдання з інформаційних операцій. Вони є неприхованою зброєю воєнної машини РФ. Дивує і викликає жаль, коли деякі вітчизняні медіа, у тому числі з тих, що відносять себе до якісних ресурсів, ведуться на провокації, не перевіряють зміст та джерела такого роду інфовкидів, та стають сліпим інструментом інформаційної війни у руках ворога", – сказав Таран.

Він додав, що впродовж січня – березня 2021 року Міністерство оборони України у взаємодії з іншими уповноваженими органами державної влади та американськими партнерами організувало роботу щодо оцінювання стану реалізації завдань оборонної реформи та реформи оборонно-промислового комплексу.

"У результаті проведеної роботи на початку квітня 2021 року Міністерство оборони України підготувало та передало Міністерству оборони США відповідний підсумковий документ, який 11 червня 2021 року, після відповідної сертифікації Пентагоном та Держдепартаментом, був схвалений Конгресом США", – заявив Таран.

Міністр підкреслив, що Міноборони та ЗСУ щиро вдячні американським партнерам за послідовну підтримку процесу оборонної реформи в Україні, спрямованої на зміцнення обороноздатності Української держави в умовах російської агресії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: