fbpx
Сьогодні
11:10 19 Чер 2021

Нардеп Гончаренко повідомив, що проти Шарія відкрили декілька кримінальних справ

Проти журналіста й лідера "Партії Шарія" Анатолія Шарія відкрили декілька кримінальних справ, які стосуються відмивання доходів, ухилення від сплати податків та махінації у фінансуванні партії.

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко у Facebook.

Він зазначив, що нардеп отримав відповіді на свої депутатські звернення стосовно законності набуття у власності нерухомості, де зараз переховуються Шарій та його дружина, а також про джерела фінансування "Партії Шарія".

Гончаренко повідомив, що з цього приводу Головним слідчим управлінням фінансових розслідувань Державної фіскальної служби України уже розпочато розслідування, а НАЗК в результаті аналізу звіту "Партії Шарія" виявили ознаки кримінальних правопорушень. Серед них нардеп називає подання завідома неправдивих даних відомостей фінансового характеру та невідповідність сум доходів осіб, що фінансували партію, розмірам внеску.

Олексій Гончаренко зазначив, що всі матеріали НАЗК передало Нацполіції, де вже відкрита справа, а також Фіскальній службі.

"Схоже, не дарма Толік так відкрито облизує російських пропагандистів у себе на каналі. Скоро цьому "зовсім не проросійському політику" не буде куди більше тікати", – зазначає Гончаренко.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: