fbpx
Сьогодні
20:25 16 Чер 2021

Путін заявив, що Байден пояснив слова про "вбивцю"

Фото Reuters

Президент Росії Владімір Путін заявив, що президент США Джо Байден після інтерв'ю, де він назвав Путіна "вбивцею", подзвонив і дав пояснення.

Про це передає "Інтерфакс-Україна".

"З приводу різких заяв. Що можу сказати: всі ми знаємо ці заяви. Після цього президент Байден мені подзвонив, ми порозумілися, мене ці пояснення влаштували", – сказав Путін журналістам у середу.

Президент Росії зазначив, що раніше екс-голові США Дональду Трампу в інтерв'юставили аналогічне питання – чи вважає той вбивцею Путіна, – і Трамп не став відповідати на нього прямо. "Що стосується різного роду звинувачень – згадайте, його попередник (Дональд Трамп – ред.), – йому поставили таке ж питання, він ухилився. Чинний президент США вирішив відповісти таким чином, і його відповідь відрізнялася від відповіді пана Трампа", – сказав Путін.

Президент РФ додав, що в принципі вважає, що за все, що відбувається в Росії та США, несе відповідальність політичне керівництво і перші особи цих країн.

Путін зазначив, що на переговорах з Джозефом Байденом обговорювалося широке коло тем.

"Теми приблизно, напевно, всім відомі: стратегічна стабільність, кібербезпека, регіональні конфлікти, торговельні відносини. Ще говорили про співпрацю в Арктиці", – сказав Путін.

Нагадаємо, що Президент США Джо Байден зустрівся із главою Росії Володимиром Путіним на віллі у Женеві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: