fbpx
Сьогодні
19:49 16 Чер 2021

На адмінмежі з Кримом українські танкісти відточують навички зі швидкісного водіння бойових машин: відео

Танковий підрозділ з угрупування військ, яке підпорядковане Командуванню Об'єднаних сил Збройних Сил України (ЗСУ), щодня відточує свою майстерність в умовах, які максимально наближені до бойових.

Про це повідомляє служба зв'язків з громадськістю Командування Об'єднаних сил ЗС України.

українські танкісти відточують навички зі швидкісного водіння бойових машин

Як наголосив командувач генерал-лейтенант Сергій Наєв, заходи відбуваються згідно з планом бойової підготовки. Воїни-танкісти відточують навички зі швидкісного водіння бойових машин та подолання різних перешкод.

українські танкісти відточують навички зі швидкісного водіння бойових машин

"Це, зокрема, стосується проходження крізь умовні мінно-вибухові загородження, а також мости, яри та різни перешкоди природного ландшафту Херсонщини. Вважаю, що практичні заняття з водіння танків є одним із головних етапів підготовки особового складу. Адже від майстерності механіків-водіїв іноді залежить життя усього екіпажу", ‒ зазначив командувач.

українські танкісти відточують навички зі швидкісного водіння бойових машин

За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, танкові екіпажі здійснюють пересування у колонах та розгортання у бойові порядки, відпрацьовуючи постановку димової завіси, вихід на вогневий рубіж, а також перехід у контратаку.

"Також танкісти відпрацьовують питання приховування та маскування бойових машини задля завдання умовному противнику максимального ураження з близької відстані раптовим вогнем прямою наводкою, що створює переваги під час ведення бою", — наголосив командувач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: