fbpx
Сьогодні
16:21 15 Чер 2021

Зеленський запросив у квартиру батьків журналістку з США та її команду

English version here

Фото: CBS

Президент України Володимир Зеленський запросив журналістку американського телеканалу CBS Холлі Вільямс і її команду в квартиру своїх батьків в Кривому Розі і пригостив в тому числі і салом.

Про це повідомляє CBS, передає УНН.

Відзначається, що напередодні зустрічі президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна журналісти телеканалу CBS провели тиждень в Україні, побувавши в зоні ООС, а також поспілкувавшись з Президентом Володимиром Зеленським у більш неформальній обстановці.

Зеленський запросив команду журналістів в квартиру батьків, де їх пригощали салом на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнім печивом і чаркою бренді.

Примітно, що був присутній і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

Журналісти також запитали батьків Зеленського про те, який вид діяльності вони вважають за краще для свого сина. На що батько Зеленського Олександр заявив, що комедійний шлях їм "більше до душі".

Сам Президент за трапезою зізнався, що його батьки завжди турбувалися за нього з моменту обрання на посаду Глави держави.

Телеканал також зазначає, що Зеленський ріс в радянську епоху, в російськомовній сім'ї, а частина його ранніх років пройшла в монгольському місті Ерденет, де викладав його батько.

Під час зустрічі у Зеленського також запитали, чому пересічні американці повинні непокоїтися з приводу конфлікту в Україні, яка розташована за тисячі миль від їхньої власної країни.

"Завтра це може прийти до їхніх домівок", – відповів Президент.

Зеленський переконаний, що у глави РФ Володимира Путіна є "неоімперські амбіції", щоб знову контролювати своїх сусідів.

"Вони не хочуть залишати нас у спокої", – цитує видання Президента.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: