fbpx
Сьогодні
21:41 15 Чер 2021

У Чернівцях на міськраді з'явився портрет Івана Миколайчука

Панно площею 21 квадратний метр вивісили на вежі міської ради у переддень 80-річчя з дня народження українського актора та режисера Івана Миколайчука.

Сьогодні, 15 червня Буковина і вся Україна відзначатиме ювілей Івана Миколайчука – 80 років з дня народження, пише ІА АСС.

Сюжет запропонувало міське управління культури. На полотні зафіксований кадр зі стрічки "Тіні забутих предків" (1965 р.).

"Засідала комісія, ми вирішували, що і як зробити. Зупинились на такому рішенні. Конструкція розташована у такому місці, що самим впоратись неможливо. Довелось кликати на допомогу альпіністів. Роздрукувало нам цей продукт комунальне підприємство "Реклама". Ми повинні всі шанувати сина українського народу – геніальна людина з власною філософією та позицією", – розповів Сергій Добржанський, секретар виконкому Чернівецької міської ради.

Як відомо, на чернівецькій ратуші часто вивішують такі великі портери присвячені визначним подіям краю – раніше там були портрети Яремчука, Івасюка. Тож на готову металеву конструкцію цього разу виготовили новий сюжет.

"Макет нам дали уже готовий. Розмір полотна 3,40 м на 7 м. Видрукували за власний кошт – це близько 6 тис. гривень. Тепер це на кілька днів стане візитівкою нашого міста, адже її видно здалеку", – каже Ольга Кедь, в. о. керівника МКП "Реклама".

Конструкція із зображенням Миколайчука висітиме на ратуші весь тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: