fbpx
Сьогодні
18:52 15 Чер 2021

Байден прибув до Женеви: завтра він зустрінеться з Путіним

Президент США Джо Байден прибув до Женеви. В аеропорту столиці Швейцарії його зустрічав президент країни Гі Пармелен і глава Женевського кантонального уряду Серж Даль Бюско.

Про це повідомило видання Tagblatt.

Літак Байдена вилетів з Брюсселя о 15:12 за місцевим часом (16:12 за київським) і прибув до Женеви о 16:11 (17:11). На злітно-посадковій смузі в аеропорту столиці Швейцарії президента США очікував ескорт з понад двох десятків машин.

Президент США зупиниться в готелі InterContinental. Територія готель оточена правоохоронцями. Сьогодні, 15 червня, Байден зустрінеться з президентом Швейцарії Гі Пармеленом і міністром закордонних справ країни Іньяціо Кассисом.

Зустріч Байдена і Путіна в Женеві пройде 16 червня в 13.00. Російський лідер прибуде до столиці Швейцарії вранці. Очікується, що зустріч триватиме близько 5 годин. Після неї президенти дадуть роздільні прес-конференції.

У зв'язку з проведенням саміту США – РФ в Женеві введені підвищені заходи безпеки. Для його охорони залучено близько 1 тисячі військових і ще приблизно 900 поліцейських. Правоохоронці спрямовані не тільки з Женеви, а й з інших кантонів Швейцарії. Повітряний простір в районі проведення саміту закрито.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: