fbpx
Сьогодні
14:35 13 Чер 2021

Бігус розповів про історію появи "плівок Медведчука"

Журналіст-розслідувач Денис Бігус та ведучий Bihus.info розповів про те, як були створені "плівки Медведчука"

Про це він розказав у новому відео, яке було опубліковане на YouTube.

Бігус повідомив, що плівки були записані українськими спецслужбами з 2014 року. У рамках масштабної спецоперації спецслужби були задіяні СБУ та Головне управління розвідки Міноборони. За його словами, спецслужби записували записи телефонних розмов "усіх, до кого могли дотягнутися". Денис Бігус також додав, що у руках журналістів опинилися саме записи СБУ.

"Писали не лише телефон Медведчука, а й інколи його співрозмовників – перш за все це стосується його розмов з терористами. Тобто деякі розмови в нас були у двох екземплярах", – повідомив він.

Також у редакції опинилися записи, які не мають відносин до Медведчука, як, наприклад, дзвінки ватажків терористів у Кремль.

Бігус також підкреслив, що при публікації записів вони не здійснювали жодної селекції. Він зазначив, що отримані записи були дуже хаотичними.

"Яка там вже селекція. Якщо те, що я бачив це стандарт зберігання даних у спецслужбах, то геть не дивно, що воно у них зникає, а у мене – з'являється", – зазначив журналіст.

Крім того, ще на початку відео Бігус повідомив, що в СБУ були здивовані та незадоволені тим, що їх записи опинилися у Bihus.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: