fbpx
Сьогодні
14:21 12 Чер 2021

У Києві дівчина через несправність електросамокату отримала синці та подряпини

Жителька Києва Аліса Поліщук взяла в оренду електросамокат Bolt, однак у результаті його несправності ледь не потрапила під авто.

Про це у Facebook повідомив друг потерпілої Владислав Гребельник.

Він розповів, що дівчина взяла в оренду електросамокат та їхала неподалік Маріїнського парку. Однак у певний момент гальма відмовили і її довелося стрибати з нього, аби не втрапити під авто. Також він повідомив, що коли потерпілу привезли до лікарні то виявилося, що люди не вперше травмуються через поїздки на електросамокатах.

"Електросамокати стоять на кожному кроці. На них катаються і по-двоє, і по-троє. На них щодня розбивають голови і ламають ноги", – зазначив Владислав Гребельник.

Він також додав, що Bolt надав грошову компенсацію, однак "кинув, як кістку, рівня — "На тобі купон на 200 гривень в таксі і відвали від нас".

Сама потерпіла зазначила, що компанія не одразу відреагувала на інцидент.

"Шановні, не кажіть, будь ласка, неправду, після аварії ані ваша служба підтримки, ані страхова компанія першими до мене не звернулися, мені довелося з лікарні писати всім службам самостійно, по кілька разів", – повідомила Аліса Поліщук і додала, що одна зі страхових компаній таки відшкодувала витрати на медикаменти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: