fbpx
Сьогодні
Фото 23:35 11 Чер 2021

Євро-2020 офіційно стартувало у Римі

Чемпіонат Європи з футболу відкрився матчем збірних Італії та Туреччини. На Олімпійському стадіоні у Римі присутні близько 16 тисяч глядачів.

У столиці Італії Римі на Олімпійському стадіоні ввечері у п'ятницю, 11 червня, розпочався Чемпіонат Європи з футболу 2020 року. Євро-2020 стартував з матчу збірних Італії та Туреччини (група А), передає DW.

Стартовому поєдинку передувала яскрава церемонія відкриття з піротехнічним шоу. На церемонії виступив популярний італійський виконавець Андреа Бочеллі, після чого співак Боно, гітарист The Edge та DJ Martin Garrix виконали офіційну пісню чемпіонату We are the people.

Євро-2020 офіційно стартувало у Римі

Євро-2020 офіційно стартувало у Римі

Євро-2020 офіційно стартувало у Римі

Євро-2020 офіційно стартувало у Римі

На першому матчі дозволили заповнення 25 відсотків місць на трибунах Олімпійського стадіону, тобто присутність майже 16 тисяч глядачів. Очікували, що на матчі будуть присутні близько семи тисяч італійських і трьох тисяч турецьких фанів.

Євро-2020 офіційно стартувало у Римі

Стартовий поєдинок Чемпіонату Європи завершився розгромом.

Збірна Італії перемогла команду Туреччини в стартовому матчі Чемпіонату Європи з футболу-2020. Поєдинок групи А на "Стадіо Олімпіко" в Римі закінчився з рахунком 3:0 на користь "Скуадри Адзурри".

  • Уперше в історії Чемпіонатів Європи з футболу цього року турнір відбудеться в 11 містах у 10 різних державах з 11 червня до 11 липня. Євро-2020 було перенесено з 2020-го на 2021 рік через пандемію коронавірусу.
  • Збірна України з футболу зіграє в одній групі з командами Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Перший поєдинок групової стадії українська збірна зіграє у неділю, 13 червня, проти збірної Нідерландів у Амстердамі.

Фото Getty Images

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: