fbpx
Сьогодні
21:21 11 Чер 2021

У "Голосі" пояснили, чому загострилася ситуація в партії

Ситуація у "Голосі" загострилася саме в останні дні, бо керівництво партії готує новий з'їзд, до якого не залучають однопартійців.

Про це в інтерв'ю "Бабель" повідомила нардепка Олександра Устінова.

За її словами, за два роки існування партії не було жодного загального партійного з'їзду. Через це учасники партії з регіонів вирішили провести власний з'їзд, що не сподобалося керівництву "Голосу" й частину людей усунули.

"Ми побачили, що вони повідкривали нові осередки і позачищали інші. Ми зрозуміли, що вони готують з'їзд, про який нам не кажуть. Нові осередки — це змога мати додаткові партійні квиточки, які голосують так, як потрібно. Зміна керівників — те саме. Тобто цей з'їзд буде повністю під впливом Кіри. У них працює з лютого так звана статутна комісія, і жодного офіційного зібрання не було", – зазначила Устінова.

Відхід Сергія Притули від "Голосу" народна депутатка бачить у тому, що з часом Кіра Рудик побачила у ньому конкурента.

"Його виключили з політради попри те, що він брав активну участь в усіх виборчих кампаніях. Тому дивно чути, що він не хотів себе пов'язувати з політикою. І коли у нас в партії сталися проблеми, Сергій — це та людина, яка сказала, що треба боротися, щоб врятувати партію", – сказала Устінова.

Вона також додала, що засновник партії Святослав Вакарчук у внутрішні міжусобиці "Голосу" жодного разу не втручався.

Нагадаємо, 7 червня Сергій Притула заявив про свій вихід з партії "Голос".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: