fbpx
Сьогодні
17:09 11 Чер 2021

Пержанська рудна компанія провела світло у селі на Житомирщині

English version here

У селі Перга Олевського району Житомирської області 365 людей жили без освітлення вулиць понад 40 років. Пержанська рудна компанія, яка планує працювати на території громади, взялася розв'язати це питання та допомогти селищу.

При облаштуванні освітлення населеного пункту було витрачено близько 3 км кабелю. Пержанською рудною компанією було встановлено 47 ліхтарів та витрачено 750 тис. грн.

"Дуже добре, що задля безпеки наших дітей, учнів було проведено освітлення вулиць села. Це дає змогу безпечніше проводити час на вулиці та переходити дороги ввечері, особливо взимку чи восени, коли дуже рано темніє, а діти ще до такого часу бувають в школі. Там гуртки, різні додаткові заняття, які тривають допізна. Освітлення вулиць зменшить небезпеку для дітей", — розповів директор Пержанської школи Олександр Степанчук.

Це вже далеко не перша допомога людям від BGV Group Management, куди входить Пержанська рудна компанія. Торік, у розпал пандемії, компанія допомогла медустановам Житомирської області на понад 20 млн гривень. Нині Пержанська рудна компанія розпочала ремонт фельдшерсько-акушерського пункту у селі.

Місцева влада сприяє спонсорству компанії та усіляко підтримує ідею покращення життя громади. Соціальна угода з Пержанською рудною компанією забезпечить бюджет додатковим фінансуванням, яке спрямують на боротьбу з нагальними проблемами Олевської ОТГ.

Геологічний проєкт відкриває великі можливості для громади. Рівень життя у селі Перга може стати кращим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: