fbpx
Сьогодні
15:46 10 Чер 2021

Офіс президента прокоментував вимогу УЄФА внести зміни у форму збірної України

English version here

В Офісі президента України вважають, що гасло "Слава Україні!" на формі національної збірної по футболу не може викликати жодних застережень, а відповідь "Героям Слава!" записана "в душі кожного українця".

Про це йшлося у коментарі Офісу президента виданню "Українська правда", передає Рубрика.

"Українська держава поважає принципи, якими керуються у своїх діяльності такі міжнародні спортивні організації, як УЄФА, і рішення, які вони мають ухвалювати без жодного політичного впливу чи втручання.

Наші футболісти на полях Європи намагатимуться прославити свою країну. Тому гасло "Слава Україні!" на формі національної збірної є абсолютно слушним та не може викликати жодних застережень".

І коли кожен українець, який є справжнім патріотом своєї батьківщини, чує "Слава Україні!", то у нього вже на рівні підсвідомості з'являється гасло-відповідь "Героям Слава!". Ці словосполучення записані в душі кожного українця", – зазначили в Офісі президента.

Як повідомляла Рубрика, УЄФА зобов'язав Україну внести зміни в форму футбольної збірної перед стартом чемпіонату Європи. Це рішення прийняте у відповідь на запит Російського футбольного союзу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: