fbpx
Сьогодні
18:27 09 Чер 2021

ЦВК визнала Вірастюка нардепом. Знову

Фото: cheline.com.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала висуванця від партії «Слуга Народу» на окрузі №87 Василя Вірастюка народним депутатом. Раніше суд остаточно визнав його переможцем виборів.

Рішення ухвалили на засіданні 9 червня.

Зробити це дозволило рішення Великої Палати Верховного Суду, яким протокол ЦВК від 19 травня про визнання Вірастюка обраним народним депутатом в окрузі №87 на Івано-Франківщині.

Як повідомляла Рубрика, 19 травня Центральна виборча комісія (ЦВК) склала новий протокол за підсумками довиборів до Верховної Ради на окрузі № 87 — переможцем залишився кандидат від "Слуги народу" Василь Вірастюк.

Однак 23 травня Верховний Суд ухвалив постанову, якою визнав протиправними дії Центральної виборчої комісії щодо встановлення результатів виборів на 87 округу на Франківщині.

25 травня Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області.

У підсумку, 5 червня Велика палата Верховного Суду залишила в силі протокол Центральної виборчої комісії про результати виборів до Верховної Ради у 87-му окрузі, згідно з якими перемогу здобув кандидат від партії "Слуга Народу" Василь Вірастюк.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: