fbpx
Сьогодні
16:01 08 Чер 2021

СБУ провела обшуки у засновників ГО "Партія Шарія": що знайшли

Правоохоронці провели обшуки у засновників громадської організації "Партія Шарія", яких підозрюють у причетності до розповсюдження агітаційних матеріалів, спрямованих на зміни меж державного кордону України.

Про це передає пресслужба СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України провели обшуки у засновників громадської організації "Партія Шарія", причетних до розповсюдження у столичному регіоні агітаційних матеріалів, спрямованих на зміни меж території або державного кордону України і на порушення порядку, встановленого Конституцією України", – йдеться в повідомленні.

Фото: ssu.gov.ua

Обшуки проводились за адресами фактичного проживання двох фігурантів справи: у столиці та у Бучанському районі на Київщині.

Так, правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, мобільні термінали, які використовувались у протиправній діяльності, печатку "Партії Шарія" та банківські карти.

СБУ Шарій

Крім того, проведено обшуки у типографії, розташованій у Вінниці, де представники громадської організації друкували продукцію антиконституційного характеру.

СБУ Шарій

Фото: ssu.gov.ua

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури.

СБУ Шарій

Фото: ssu.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: