fbpx
Сьогодні
11:12 07 Чер 2021

У "Голосі" заявили, що Притула не писав заяву про вихід із партії

У партії "Голос" чекають на письмову заяву від шоумена та політика Сергій Притула, який повідомив про вихід із партії.

Про це йдеться в офіційній заяві "Голосу", яка була розміщена на сайті партії.

"Оголошення про вихід з партії вимагає письмової заяви, тож ми чекаємо на письмову заяву Сергія Притули про вихід. Те саме стосується тих, хто захоче долучитися до нього, бо сидіти на двох стільцях, по-перше, незручно, а, по-друге, безвідповідально", – зазначили у "Голосі".

Також там вважають, що причиною покидання Притулою партії є його власні амбіції та бажання отримати вищі керівні посади, які "взяли гору над спільною ціллю".

"Ми вітаємо Сергія Притулу з тим, що він зрештою визначився зі своїми політичними планами. Бажаємо йому удачі в побудові власного політичного проекту, за який він, вочевидь, візьметься, а також у кар'єрі у шоу-бізнесі, яку він успішно продовжує", – заявили у партії.

Крім того, у "Голосі" заявляють, що бажання певних осіб "відмовитися від програмних засад, ліберальної ідеології, обіцянок, даних під час виборів, і йти своїм політичним шляхом жодним чином не зупиняє процес розбудови ліберальної партії, якою є "Голос".

"Попереду багато роботи, і партія «Голос» чітко усвідомлює, що її місія – це зміни в Україні. Країні потрібно йти шляхом системних реформ в економіці, забезпечити масову вакцинацію, реформувати армію та суд, будувати нову коаліцію проти Росії", – йдеться у заяві.

Нагадаємо, 7 червня Сергій Притула заявив про свій вихід з партії "Голос".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: