fbpx
Сьогодні
12:47 07 Чер 2021

Різний стиль інтер'єру - різне освітлення

Продумуючи дизайн інтер'єру, важливо правильно розставити акценти, в контексті важливості того чи іншого елемента. Багато хто не приділяє належної уваги освітленню, в чому допускають серйозну помилку. Але варто тільки встановити світильник, який погано вписується в навколишнє оточення, як цілісність дизайну буде серйозно порушена. Тому не варто поспішати в цьому питанні, а ще краще звернутися в хороший магазин, щоб підібрати ідеальне рішення. Експерти рекомендують люстри Brille, магазин пропонує величезний вибір світильників для будинку та зовнішнього освітлення, що підходять під будь-який стиль.

Освітлення для лофта

Саме стиль інтер'єру виступає одним з найважливіших факторів, який обумовлює вибір світильника. Зростає популярність лофтів, коли інтер'єр більше нагадує обставлене під житло, приміщення якогось заводу або горища. Тут класичні світильники точно будуть не доречні, потрібні спеціальні люстри Loft, вони мають різну конструкцію:

  • павук;
  • тубус;
  • свічка;
  • молекула;
  • підвісні та стельові.

Конструкції відрізняються химерною формою, мало нагадуючі звичні лампи, але в цьому і є суть даного стилю. Лампи ідеально підходять також для готелів, ресторанів, кафе тощо. Не виключена комбінація різних варіантів освітлення.

люстри Brille

Скандинавський стиль та світильники в інтер'єрі

Продовжуючи тему популярних рішень в інтер'єрі, то часто можна зустріти житло, оформлене в скандинавському стилі. Тут теж потрібно скрупульозно підійти до облаштування системи освітлення. Як і у випадку з лофтом, люстра в скандинавському стилі відрізняється універсальністю. Вона органічно впишеться в квартиру або будинок, торговий зал, офісне приміщення тощо. Конструкції досить прості, більше переважають правильні геометричні форми. Кольори та відтінки стримані (білий, коричневий, бежевий, сірий), як власне і жителі Скандинавського півострова.

Все що потрібно для якісного та стильного освітлення

Все частіше звертають покупці увагу на інноваційні рішення, зокрема смарт-люстри. Це розумне освітлення, де може регулюватися не тільки яскравість світла, але й відтінки. Управління здійснюється через вимикач або пульт ДК. Найрізноманітніші рішення завжди можна знайти в мережі магазинів Brille, а їх по всій країні 25. Консультанти допоможуть підібрати оптимальне рішення для будь-якого приміщення, яке забезпечить якісне освітлення та гармонійний дизайн. В наявності також комплектуючі та аксесуари, необхідні для монтажу обладнання. В асортименті маса конструкцій для організації додаткового освітлення – торшери, бра, настільні лампи та багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: