fbpx
Сьогодні
17:11 06 Чер 2021

В Україні запустили кампанію, щоб допомогти дітям у боротьбі з раком

В Україні щороку діагностують 1000 нових випадків онкології у дітей. Цей діагноз ставить під питання їх дитинство і майбутні дні народження. 

До міжнародного Дня захисту дітей фонд «Таблеточки» запустив благодійну кампанію спільно з Фондом Бориса Ложкіна. Мета — зібрати мільйон гривень на допомогу онкохворим дітям, а Фонд Бориса Ложкіна подвоїть кожен внесок. Таким чином, на лікування онкохворих дітей піде вже два мільйони. 

Таблеточки

На фото: Женя 7 років і Віка 14 років, перемогли рак

Один з героїв кампанії — підопічний «Таблеточек» Женя. 8-го червня Жені виповниться 7 років. Він вже ходить до школи та живе повноцінним життям. Саме завдяки допомозі благодійників Женя переміг рак і тепер святкує дні народження без хвороби.

Боротьба з раком — зовсім не дитяча справа. Подолати рак можна лише спільними зусиллями. Просто зараз допомоги потребують сотні онкохворих дітей, справжніх супергероїв, які борються з раком, як колись Женя. 

Таблеточки

На фото: Таня 19 років, перемогла важку хворобу крові

Доєднатися до доброї акції та поділитися своєю силою з дітьми, що борються з раком, можна тут.

«Таблеточки» — благодійний фонд, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім'ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду перебувають 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду понад 5000 сімей отримали адресну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: