fbpx
Сьогодні
18:32 06 Чер 2021

Україна і Грузія планують взаємно визнати документи про COVID-вакцинацію

Фото: ukrinform

Україна та Грузія планують найближчим часом домовитися про взаємне визнання документів про вакцинацію проти коронавірусу.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль сказав на спільному брифінгу з Прем'єр-міністром Грузії Іраклі Гарібашвілі в четвер у Тбілісі, який транслював грузинський ютуб-канал George PanQveLa, передає Укрінформ.

"Важливою стала домовленість про укладення найближчим часом угоди про взаємне визнання документів про вакцинацію (проти COVID-19 – ред). Це має максимально спростити перетин кордону нашими громадянами, які залюбки будуть відвідувати обидві наші країни", – зазначив Шмигаль.

Він додав, що українсько-грузинські відносини мають розвиватися у всіх сферах взаємного інтересу.

"Переконаний, що досягнуті під час сьогоднішніх перемовин домовленості стануть поштовхом для активізації двосторонньої торговельно-економічної співпраці, розвитку спільних інвестиційних, інфраструктурних, логістичних проєктів", – сказав Шмигаль.

Глава уряду також наголосив, що політичний діалог між Україною та Грузією набуває "особливих обертів", і це дуже важливі сигнали для бізнесу, громадян двох держав.

Також Шмигаль підкреслив, що спільні цілі України та Грузії полягають у європейській асоціації та асоціації з НАТО та у низці інших напрямків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: