fbpx
Сьогодні
12:24 06 Чер 2021

Учасник чату, якого згадав в інтерв'ю Протасевич, виїхав із Білорусі в Україну

Білоруський політичний аналітик Артем Шрайбман терміново виїхав з Білорусі в Україну після згадки його імені в "інтерв'ю" заарештованого опозиційного блогера, екс-головного редактора Nexta і редактора "Білорусь головного мозку" Романа Протасевича.

Про це він повідомив у Телеграм, передає Рубрика.

В ході пояснень своєї позиції щодо тимчасового виїзду з країни, Шрайбман підкреслив, що виявитися через свою позиції в СІЗО або щодня чекати, що опинишся в СІЗО – гірші варіанти для нього і його близьких.

"P.S. Ніякої образи на Протасевича немає і бути не може. Ми не знаємо, який підвал у ЛНР і яку долю для його дівчини йому описали в разі відмови від цього інтерв'ю. Заручників не судять", – додав він в кінці публікації.

У коментарі "Наша Ніва" аналітик вказав, що виїхав в Україну.

"Я зараз в Україні, добирався обхідними стежками, як точно – не скажу, може стати в нагоді кому-то ще", – сказав Шрайбман і додав: "Я тут тому, що ризики перебування в Білорусі дуже зросли після тих звинувачень, які прозвучали в інтерв'ю Протасевича: що нібито я координував протести, радив активістам і каналах, що і як їм робити, і так далі ".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: