fbpx
Сьогодні
13:52 01 Чер 2021

В Офісі президента хочуть змінити деяких очільників ОДА

фото: ОПУ

Упродовж наступних двох тижнів планується зміна деяких голів обласних державних адміністрацій.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирил Тимошенко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс Україна".

"Будуть ще заміни голів обладміністрацій найближчим часом, оскільки є проблеми з деякими областями. Відкривати такі заміни поки що рано, але це відбудеться протягом двох тижнів. Поки що шукаємо кандидатів", – зазначив він.

Тимошенко зауважив, що було змінено кадрову політику щодо голів обладміністрацій та змогли загалом "врівноважити історію з мерами".

"З ними (мерами — ред.) потрібно знаходити точки дотику, у них є свої прохання, проблеми і ми намагаємося їх вирішувати", – пояснив заступник очільника ОП.

Він також розповів, що при відборі кадрів на посади голів ОДА «працюють знайомства з представниками регіональної влади, з тими, хто працював у системі влади, ті самі місцеві народні депутати".

"Ми справді хочемо сформувати кадровий резерв. Це проблема, тому що, крім голів адміністрацій, є питання і щодо їхніх заступників. Нам на допомогу буде формат проведення прискорених курсів в академії при президентові, куди ми набираємо людей у декілька потоків", – підкреслив Тимошенко.

У той же час він наголосив, що на рівні Офісу Президента загалом практика з призначенням на посади представників бізнесу закінчилася і "тепер це бюрократи, політики, управлінці, виконавча влада".

Як повідомляла Рубрика, Президент Володимир Зеленський 27 травня призначив Марію Чорну головою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: