fbpx
Сьогодні
15:30 30 Тра 2021

В Одесі відкрили центр вакцинації

Фото: Ukrinform

Працівники Одеського центру первинної медико-санітарної допомоги №3 розпочали масову вакцинацію проти COVID-19 на стадіоні по вулиці Фонтанська дорога, 23а. Планують зробити щеплення 250-300 жителям міста.

Директор Департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА Наталія Одарій-Захар'єва повідомила, що протягом перших двох годин медики зробили щеплення препаратом CoronaVac більш як півсотні одеситів, передає Укрінформ.

"Протягом перших двох годин медики вкололи першу дозу препарату CoronaVac більш як півсотні одеситів, що проживають у Приморському районі та зареєструвались на вакцинацію через додаток "Дія". За нашими підрахунками, доставленої партії цього препарату вистачить і для другого щеплення тим жителям області, що вже зареєструвалися на вакцинацію", – зазначила Одарій-Захар'єва.

Центр масової вакцинації в Одесі

За її словами, найближчими днями буде організовано масову вакцинацію тих жителів Одеси, що проживають у Суворовському районі, в центрі міста і на Таїровському житломасиві. Кожному із зареєстрованих з допомогою "Дії" заздалегідь зателефонують з центрів первинної медико-санітарної допомоги і запросять на щеплення в конкретний час препаратом CoronaVaс компанії Sinovac.

Одарій-Захар'єва додала, що найближчим часом очікується доставка до Одеської області партії препарату Pfizer.

Як писала "Рубрика", подібні заклади для масової вакцинації було відкрито у Львові та Києві.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: