fbpx
Сьогодні
21:50 30 Тра 2021

Зупини холостяка: українцям розкажуть про стерилізацію тварин

Гуманістичний рух UAnimals запустив соціальний проєкт "Зупини холостяка", що має на меті підвищити культуру стерилізації домашніх і безпритульних тварин, а також розвіяти міфи, що існують навколо цієї теми.

Про це пише UAnimals.

Щороку в Україні зростає кількість безпритульних тварин, приречених жити на вулиці. Один із найвагоміших чинників цієї проблеми – низька культура стерилізації як безпритульних котів і собак, так і домашніх, які часто перебувають на самовигулі.

"На жаль, в Україні існує дуже багато стереотипів про стерилізацію, через які прямо говорити про необхідність цієї процедури – не вихід. Саме тому ми вирішили запустити проєкт «Зупини холостяка» й розповісти про стерилізацію в легкій ігровій формі.

По-перше, ми хочемо звернути увагу українців на те, що лише за кілька років нестерилізована кішка або собака може привести на вулицю сотні та навіть тисячі безпритульних кошенят і цуценят. По-друге, познайомити з учасниками проєкту — реальними стерилізованими котами та собаками, історії яких руйнують міфи про стерилізацію", – зазначає засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Знятий режисером Олександром Шкрабаком рекламний ролик обіграє популярне телевізійне шоу. А серією публікацій із розповідями про героїв проєкту UAnimals популяризує єдиний гуманний метод регулювання чисельності безпритульних тварин і закликає українців стерилізувати своїх котів і собак, а також допомагати зі стерилізацією тварин-безхатьків.

"Адже справжнє щастя для песика й котика – це довге та якісне життя разом із людиною, а не коротке й сповнене страждань життя на вулиці", – коментує UAnimals.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: