fbpx
Сьогодні
21:34 30 Тра 2021

Ляшко розповів про недоліки вакцинації від COVID-19

Голова МОЗ Віктор Ляшко розповів про хід вакцинації від коронавірусу в Україні.

Про це пише "Україна 24".

"Ми приїхали подивитись, як проходить вакцинація в пілотному центрі вакцинації. Вона проходить добре, все організовано. Є певні недоліки, вони стосуються саме того, що приходять люди в чергу не ті, хто по дзвінку з додатку "Дія", і це створює велику чергу, люди можуть стояти по дві години. Думаю, ми цей організаційний момент до наступного тижня вирішимо, і все працюватиме не лише в Києві, а й у багатьох обласних центрах, можливо і не тільки в обласних центрах будуть такі вакцинальні центри.

Люди, які отримали вакцини, задоволені. Медичні працівники виснажені, перевантажені, але всі з посмішкою роблять свою справу, всі задоволені. Тому думаю, що Україна рухається до своєї мети – вакцинувати якомога більше українців, щоб подолати епідемію COVID-19″, — сказав він.

Ляшко пояснив, чому в Києві є ажіотаж, а в Одесі немає.

"Тому що в Одесі люди, які зареєструвалися в додатку "Дія", приходять по дзвінку. У Києві ж прийшли й ті, хто зареєстрований в додатку "Дія", але не отримали дзвінка. І це призвело до черг. Тому у нас прохання: уважно слідкувати за анонсами та приходити на ту годину, коли запрошують людей", — сказав він.

Як писала "Рубрика", подібні заклади для масової вакцинації було відкрито у Львові та Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: