fbpx
Сьогодні
20:13 30 Тра 2021

Kotex закликає говорити з доньками про менструації

Компанія-виробник продуктів для менструацій Kotex випустила рекламу, що закликає боротися з табу навколо обговорення місячних.

Кампанію приурочили до Міжнародного дня менструальної гігієни, що відзначається 28 травня.

У ролику зобразили важливість розмови матерів з доньками про місячні. За статистикою, близько 500 мільйонів дівчат і дорослих жінок у країнах Африки, Азії та Південної Америки не мають доступу до засобів гігієни.

Kotex співпрацює з організацією WASH United, що надає кошти тим, хто потребує, та допомагає зняти табу навколо теми менструації у світі.

"Ми хочемо порушити важливу тему обізнаності дівчат про статеве дозрівання й закликаємо мам говорити з доньками про менструації. Треба розповідати про місячні так само, як про засоби догляду за шкірою, щоб було зрозуміло, що відбувається на фізичному рівні і що робити.

Найважливіше під час обговорення місячних з донькою – відкритість, довіра і правильне інформування. Відповідайте на всі запитання дівчинки-підлітка, обговорюйте з нею конфузні, в її розумінні, подробиці й допоможіть їй зробити життя під час місячних максимально комфортним", – коментує бренд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: